Cautare

2014 de rezultate pentru "marian sarbu" (3.09 secunde)
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca, luni, la inceputul sedintei plenului, va anunta ca din grupul PSD+PC din Senat nu mai fac parte conservatorii.
Liderul senatorilor PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca senatorul social-democrat Sergiu Nicolaescu nu a explicat in cadrul sedintei grupului "gestul in sine" de a reveni asupra deciziei de a demisiona din formatiunea social-democrata.
• Liderul grupului senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca va petrece Pastele la casa sa din Cornu, impreuna cu familia, si ca isi doreste sanatate. Senatorul PSD va petrece Pastele impreuna cu fiica sa, Daciana Sarbu, cu sotul acesteia, presedintele PSD, Victor Ponta, si cu nepotii.
Ilie Sarbu, liderul Grupului Partidului Social Democrat din Senatul Romaniei, i-a transmis o scrisoare de felicitare d-lui Jean-Pierre Bel, Presedintele Grupului Socialist Francez cu ocazia victoriei in alegerile senatoriale din Franta. ... Ilie SARBU Liderul Grupului Partidului Social Democrat - Senatul Romaniei
Sarbu:Senatorii PSD nu vor mai participa la sedintele comune daca nu va fi solutionata problema cartelelor de vot Senatorii social-democrati nu vor mai participa la sedintele plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pana nu va fi solutionata problema cartelelor electronice de vot, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sarbu.
Ilie Sarbu (foto)vrea ancheta parlamentara pentru incidentele de la Timisoara Vizita liderilor PDL la Timisoara s-a facut in contextul unor masuri de securitate absurde, cu lunetisti pe blocuri, ca pe vremea lui Nicolae Ceausescu, afirma liderul PSD Ilie Sarbu, pe site-ul partidului.
Agitatia de la centru se propaga si in filialele PSD, dupa ce Victor Ponta a plusat "ori eu, ori Geoana", iar Mircea Geoana a inceput sa-si aduca aminte cum l-a "facut om pe Victor Ponta" si cum "l-a pus ministru" pe Ilie Sarbu, care acum "minte cu nerusinare" si "se scalambaie cu minciuni".
Senatorul Ilie Sarbu: Nu numai Opozitia trebuie sa reactioneze pentru a bloca proiectul antidemocratic si anticetatenesc al comasarii alegerilor Senatorul Ilie Sarbu a transmis un Comunicat de presa intitulat:
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare : ... Senator Ilie Sarbu Lider al Grupului Parlamentar PSD
"Curtea Constitutionala a deschis o portita, asta e clar si le da frisoane celor de la PDL, ei nu s-au asteptat la asta" Liderul PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat pentru gandul ca dupa referendum, "Curtea Constitutionala a deschis o portita, asta e clar si le da frisoane celor de la PDL, ei nu s-au asteptat la asta.
O spune la RFI seful senatorilor PSD, Ilie Sarbu. ... Iarasi cu iepurasii pe care-i vom gasi prin gradina coruptiei?", se intreaba Sarbu. Intrebat daca exista o iritare la PSD fata de intrarea lui Mihai Stanisoara in PNL, Ilie Sarbu a raspuns afirmativ:
Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului PSD a fost reales in fruntea senatorilor social democrati Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului PSD a fost reales in fruntea senatorilor PSD, in urma votului unanim, in prima sedinta a Grupului din aceasta sesiune parlamentara. ... Lider - Sarbu Ilie • 2.
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului de Informatii Externe, are un punct de vedere privind discursul lui Traian Basescu la aniversarea a 24 de ani de existenta a Serviciului Roman de Informatii.
Ilie Sarbu: Se pot face lucruri pentru Mircea Geoana, dar nu prezidentiale si partidul nu uita tradarea Dupa ce a spus ca numele sau figureaza pe lista "foarte scurta" de potentiali candidati PSD la prezidentiale, Mircea Geaona a fost taxat de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu:
Pe site-ul grupului parlamentar PSD din Senat, a aparut un punct de vedere al liderului Ilie Sarbu, referitor la duplicitatea si neprofesionalismul senatorilor PNL si PDL, pe care il puteti citi in continuare. ... Ilie Sarbu, Liderul Grupului Parlamentar PSD din Senat Sursa:
"Victor Ponta e presedintele care uneste" - Interviu cu senatorul de Timis Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar al PSD din Senatul Romaniei • Domnule senator Ilie Sarbu, sunteti in campanie de aproape doua saptamani.
AGERPRES / Sorin Bota il sustine pe Serban Nicolae la sefia senatorilor PSD Senatorul social-democrat Sorin Bota considera ca experienta politica si parlamentara trebuie sa fie atuul noului lider al senatorilor PSD si propune ca aceasta functie sa-i revina senatorului Serban Nicolae in conditiile in care, actualul lider, Ilie Sarbu, intentioneaza sa se retraga din acest post la inceputul sesiunii parlamentare.
Compania americana de media, Central European Media Enterprises (CME), a anuntat organizarea unei unitati de business care reuneste operatiunile din Cehia, Slovacia si Romania si numirea lui Adrian Sarbu in fruntea acestei noi structuri.
Ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii rurale, Ilie Sarbu, a declarat, astazi, ca, desi sunt bani in buget, platile nu pot fi facute din cauza sistemului de soft de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) care nu functioneaza cum trebuie, dar si din cauza conducerii deficitare a unor institutii care nu au reusit sa-si faca datoria.
google-analytics.com